Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Krupicové noky
Sekaná pečeně plněná vejci
Šalamounské řezy
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Karbanátky z ovesných vloček
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Gratinované brambory s hořčicí
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort