Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Tradiční tažený štrůdl
Špenátová pomazánka
Silná česneková pomazánka na…
Chili (chilli) con carne
Guláš s hlívou ústřičnou
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Křenová omáčka s vejcem
Kachna pomalu pečená
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi