Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Meruňkový koláč s müsli
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Sněhový koláč s marmeládou
Rizoto s vepřovou konzervou
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Fazolový salát - rychle a chutně
Pečené kuře s nádivkou
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…