Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Vejce na maďarský způsob
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Žemlovka s tvarohem a jablky
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Pomazánka z červené řepy I.
Těstoviny se špenátem
Smothie-Kiwi a banán
Tyrolské knedlíky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením