Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Zabijačková polévka
Guláš od mámy
Francouzská bramboračka
Achillova pikantní křidýlka
Pangalaktický megacloumák
Kuře pečené na bramboráku
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Krkovice se zelím
Smaženka s restovanou zeleninou
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Čevabčiči
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami