Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Senzační řezy z velkého plechu
Chilli con carne IV.
Kakaovo-kokosové muffiny
Halušky se špenátem
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bábovka s rebarborou - šlehačková
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Čočková polévka s batáty
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením