Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Díratá buchta z čokoládových figurek
Jarní vajíčková pomazánka
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Gulášová polévka po anglicku
Zapékané brambory s brokolicí a…
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Čokoládová poleva se zakysanou…
Ratatouille IV.
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem