Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Hovězí pečeně na divoko
Rakouský bramborový salát
Frankfurtská polévka II.
Bezmasé těstoviny - výborné
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Dýňové pyré s bramborem
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake