Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Slané tyčinky z bramborového těsta
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Maso na gril nebo do trouby v…
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Raubířovy zapečené těstoviny
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Zdravý ovesný dortík
Česnekové řízky v těstíčku
Biskupský chlebíček - hrnkový
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše