Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Vajíčková pomazánka
Buřtový salát
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Octové těsto místo listového
Pravý americký Apple Pie
Šafránové rizoto s cuketami
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Krůtí na smetaně
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Rizoto s kuřetem a liškami
Houbová omáčka s bramborovými buchtami