Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Zapečený lilek s parmezánem
Můj vlastní kuskus
Krůtí křídlo pečené na houbách
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Jednoduchý kávovník ala medovník
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Bramborový guláš s hlívou
Adžika - zeleninová pasta
Carpaccio z rajčat
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek