Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Tatranské kuře
Těstoviny se žampiony
Pařížský dort - Harlekýn
Plněná vejce s kaviárem
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
bramborový salát bavorský
Kuře s rýží na kari
Vynikající vanilková zmrzlina
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Smažený bílý chřest
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení