Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Díratá buchta z čokoládových figurek
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Naložený hermelín s olivami
Kuře ala Kanada
Jahodový (ovocný) pohár
Játra rychle a chutně
Křenová omáčka s jazykem
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Citrónová Janina
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Chřestový salát s vejcem