Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Rybí pomazánka z tuňáka
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Brokolicový salát IV.
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Americké Brownies (vynikající)
Máslo s medvědím česnekem
Těstoviny se špenátem
Pečené kuře s nádivkou
Tortilla wrap s lilkem a halloumi
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort