Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Lehký těstovinový salát
Drobenkový mazanec (bochánek)
Lasagne bez bešamelu
Salát s rukolou a olivami
Panenka se šalotkou
Rizoto s vepřovou konzervou
Květák s mletým masem po boloňsku
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Buchta z cizrny
Tortilla wrap s lilkem a halloumi
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort