Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Jednoduchá brokolicová polévka
Mňam kuskus rychlovka
Bábovková roláda a la tvarohový…
Jahelníkový nákyp
Domácí lečo s česnekem
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Dýňový koláč s ořechy II.
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort