Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Letní zeleninový salát a bylinkami
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Pórková "malovaná" polévka
Karamelové oplatkové řezy
Špenátové brambory - příloha
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Cibulovo-česnekové plátky
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí