• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Hrníčková bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Hrníčková bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 129
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
8fotografií
Nahrát fotku
 

Bábovka, která vám připomene dětství a je královnou hrníčkového vaření. Je nadýchaná a správně vláčná.

Hrníčková bábovka

Suroviny

10 porce
    • 2
      ks vejce
    • 0,25
      hrnek rostlinný olej
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • Obměna
    • 2
      lžíce kakao mramorová bábovka

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v hladké polotekuté těsto, vlijeme do vymazané a hrubou moukou nebo strouhankou vysypané formy a pečeme ve vyhřáté troubě (ze začátku 180 °C, pak zmírnit na 160 °C) dokud vpíchnutou špejli nevytáhneme suchou. V normální troubě asi 30 minut, v horkovzdušné 15 minut, záleží ale na troubě a tvaru formy.

RADA: Jak upéct bábovku, aby nepopraskala?

2
Můžeme obměnit přidáním kakaa, rumu, kokosu, oříšků, čokolády, jablek nebo cukety (to ubereme trochu mléka) + kakaa a je to podobné jako sachr. Prakticky cokoliv dobrého, těsto to unese. Pokud se nám chce a máme čas a šlehač, můžeme vejce rozdělit, bílky ušlehat a vmíchat je spolu s mouku a práškem do pečiva k ostatním ingrediencím, které jsme mezitím trochu utřeli.

RADA: Jak ušlehat bílky?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosová hrníčková bábovka

Kokosová hrníčková bábovka

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Šlehačková bábovka hrníčková

Šlehačková bábovka hrníčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Fikina63 | 27. 1. 2020 19:35

    Konečně se snad povede odeslat foto.

  • Fikina63 | 25. 1. 2020 15:41

    Bábovka je rychlá a velice dobrá.Jen jsem dala 3 vajíčka ušlehala s cukrem (toho jsem dala méně nemáme rádi moc sladké) a vanilkovým cukrem,dala ostatní suroviny a pekla na 180°C cca 30 min. a pak ještě na 160°C cca 10 min. Děkuji za recept. Chci přidat fotku, ale nejde to. Někde dělám chybu. Snad příště.

  • dana | 31. 3. 2017 18:11

    Dobrý den dá se místo polohrubé mouky dát hladká mouka děkuji

  • Slečna Sličná | 19. 11. 2016 14:15

    Nejdříve to vypadalo dobře ale před vytažením se mi bábovka srazila.Asi moje chyba ale nevím proč.Možná jsem do tý trouby neměla čumět :-\

  • Pavel Luňáček | 27. 9. 2016 19:58

    Péct bábovku 15 minut v horkovdušce může jen úplná hlupaňa která o bábovkách ani nečetla . Jinak úplně normální bábovka.. Tak bacha na "kuchařky z leknutí". :-P :-D

  • Ambina | 13. 4. 2016 21:04

    Velmi dobra struktura těsta, slehala jsem dlouho vejce s cukrem a dala jsem kuru z biopomerance, krasna vune! ;-)

  • Jarcatka | 26. 3. 2016 09:50

    Luxusní rychlá bábovka a velice chutná. Navíc první v mém životě (a že už jsem něco napekla), která udrží i rozinky tam, kde mají zůstat, čili pěkně rozložené po celé bábovce a ne sesunuté na jedno místo. Jen pečení bylo oproti receptu trochu delší. V horkovzdušce 45 minut v klasické bábovkové formě. Místo oleje jsem dala rozpuštěné máslo (jsem zvyklá) a výsledek - za jedna!!!

  • LenkaZ82 | 16. 12. 2015 06:31

    Luxusní s kokosem!

  • LenkaZ82 | 16. 12. 2015 06:31

    Luxusní s kokosem!

  • LenkaZ82 | 15. 12. 2015 16:42

    no tak takovou dobrotu jsem nečekala ani omylem

  • adam | 17. 9. 2015 15:39

    :-( je prosim vas kolik je jeden hrnek mouky gramu prosim

  • alois | 17. 9. 2015 15:33

    kolik je jeden hrnek mouky gramu

  • Baru | 19. 8. 2015 21:29

    :-X Tak tenhle recept byl hroznej,chutove sice dobra,ale cela se mi rozpadla.podruhe jsem delala z jineho receptu a ta se mi krasne povedla.Tuhle uz nikdy,skoda ingredienci

  • žanda | 5. 8. 2015 21:43

    Zrovna peču,tak uvidíme :-P

  • S | 17. 5. 2015 20:03

    pekla sem a presne pulhoddky stacilo byla super :-)

  • Michal | 31. 1. 2015 17:27

    přikládám foto :-)) http://www.yoom.cz/img/15013117301423.jpg

  • Michal | 31. 1. 2015 17:18

    Škoda že se sem nedá vložit fotka, ale tento týden jsem tu babovku dělal už 2x jelikož se po ní hnedka zaprášilo, jen jsem to místo 30minut, dělal 45 a bábovka byla hotová. vřele recept doporučuji <3

  • Alkaa | 10. 12. 2014 22:39

    Super recept :) nemůžu si vynachválit :) již jsem dělala několikrát :)

  • Katka | 29. 7. 2014 14:01

    Vynikající recept, bábovku jsem pekla poprvé a povedla se :) opravdu velmi jednoduchá, jinak pekla jsem ji 30 min. na 180°C, poté ještě 15 min. na 160°C.

  • m | 24. 6. 2014 21:36

    :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( katastrofa je z toho jen kydanec

  • Lucka | 18. 5. 2014 17:44

    Výborná záležitost :-)

  • Aneta | 1. 3. 2014 14:32

    Za 30 minut se to opravdu neupeče... :-\ Ale je opravdu moc dobrá ! :-) :-P

  • Gergla | 9. 1. 2014 20:23

    opravuji - 160°C

  • Gergla | 9. 1. 2014 20:22

    Už mockrát se mi povedla, ale nikdy nebyla hotová za 30 respektive 15 minut. Podle mých zkušenností je potřeba péci při 180°C 30 minut a pak ještě 15 minut při 16°C - v horkovzdušné troubě. Prosím autora o úpravu receptu a znovu chválím, je to dobrota.

  • Koblížek z hor | 22. 10. 2013 15:46

    Před chvílí jsem dopekla a teď ochutnávám..nemá prostě chybu..moc dobrý receptík... :-)

  • Martin | 24. 6. 2013 12:30

    :-\ Dnes jí budu poprvé péct,tak snad O:-) se povede O:-) a manželce s dcerou bude šmakovat

  • Pi | 1. 6. 2013 15:13

    ;-) O:-) :-)) <3 :-S :-D

  • Andrea | 14. 5. 2013 11:09

    Ahoj,mohu se zeptat,jestli formu mohu vysypat polohrubou moukou ? :-\

  • Milan | 18. 2. 2013 01:42

    Je to mikrovlna multifunkcni trouba Whirlpoolka?Dekuji

  • Milan | 18. 2. 2013 01:40

    Muze se delat babovka horkovzdusne troube v klasicke hlinikove forme?

  • Monika P. | 6. 1. 2013 10:34

    Povedla se,má úspěch,jen teda na nás málo sladká.Příště dám víc cukru.Množství jsem použila všeho podle receptu a na klasickou bábovkoou formu je to akorát.

  • míša | 6. 3. 2012 15:31

    Je moc dobrá i z hladké mouky :-)

  • zdenrykr | 17. 12. 2011 10:46

    rychlovka a chutná skvěle

  • otec | 4. 12. 2011 15:43

    moc,moc dobrá a během chvilky hotová.děláme často :-)

  • 13ka | 24. 7. 2011 09:40

    Velice dobrá a hlavně rychlá ,dělám často . :-)

  • veronika | 11. 7. 2011 20:06

    bábovka je velice dobrá.. :) až na to že se tam má dát tolik cukru.. já jsem tam dala asi větší polovinu a bylo to dobré a to ještě někteří říkali, že je to moc sladké.. jinak děkuji za recept.. :-)

  • Zuza Koubská | 2. 4. 2011 11:01

    tý jo mnamina akorát sem nemela vanilkový cukr tak sem tam dala skořicový a paráda!! :-))

  • Dáša Kodadová | 22. 3. 2011 09:32

    co dodat,je víborná a jemná

  • Helena Pawlasová | 19. 7. 2009 10:45

    Je moc dobra, prave jime :) davam 1

  • Marcela Burešová | 1. 5. 2009 18:16

    Bábovku jsem právě udělala. Je jednoduchá a moc dobrá. Příště dám malinko míň cukru. Dávám 1.

  • Barbora Kejdová | 9. 8. 2008 11:42

    Vyzkoušela jsem tuto bábovku a je opravdu moc dobrá. Nestačila ještě pořádně vychladnout a už byla půlka snědená. Našpiní se minimum nádobí, což považuji za velké plus :-)Použila jsem tento recept i na broskvovou buchtu a neměla chybu !!

  • vera | 21. 6. 2008 15:34

    Predcila i babovku ze smetany :), pridala jsem jen trochu citronove kury.Mnam

  • Mirka P. | 5. 6. 2008 20:05

    Ahoj Terezo, tuhle bábovku taky peču, je rychlá a moc dobrá. Sníh nedělám, protože mám šlehač Bosch, který to bezvadně našlehá.

  • Tereza Hucková | 5. 6. 2008 18:10

    Tak bábovka vypadá skvěle, dala jsem si práci s vyšleháním bílku a myslím, že to za to stálo. Je daleko nadýchanější. Doufám už jen, že se mi podaří vyklopit z formy. I když se snažím sebevíc tak s tím mám většinou největší problémy :)

  • Jolana Christová | 21. 5. 2008 17:30

    Bábovka opravdu výborná.Moje 2,5 jetá dcera baští, až má boule za ušima!

  • Regina Šlézarová | 26. 1. 2008 14:09

    Není co dodat.Výborná,rychlá a jedlá-až moc!!!Děkuji a budu doporučovat dál.Regina.

  • Marsí | 23. 11. 2007 13:29

    Katko klasický čajový hrnek má 250 ml..čtvrt litru..:)

  • katka | 23. 11. 2007 11:23

    chtela bych se zeptat kolik je to mililitru-ten jeden hrnek?

  • Zdenka Messaniová | 4. 11. 2007 17:31

    Moc dobra,bábovčička udělala jsem ji v sobotu 3.11.a v neděli 4.11.jsem jí dělala znova.Trochu jsem se spletla a místo prášku do pečiva jsem, tam dala prášek do perníku.Ale asi to nikomu nevadilo když jsem jí musela udělat druhý den znova.Děkuji za recept.

  • Kaja | 12. 10. 2007 18:52

    tak, tenhle recept musim doporucit vsem..v tuhle chvili jsem v anglii a vsem mim pratelum z afriky,britanie,filipin a cech tahle babovka moc chutnala. je rychla a snadna.., :)

  • petra xxxxxx | 21. 6. 2007 13:25

    Neměla jsem mléko, tak jsem dala trochu zakysané smetany s vodou. Bábovka dobrá a hotová za pár minut.Dík za recept.

  • scani kendy | 18. 5. 2007 11:51

    můžete do toho přidat i margotku,je to moc výborný

  • Kuchařka on-line | 26. 4. 2007 14:20

    Opraveno.

  • Hana Rožníčková | 26. 4. 2007 12:14

    Jé, Věro a nechtěla by si mě dcera přibalit??? Tam bude teď krásně, ach jo, to jí závidím.

  • Věra | 26. 4. 2007 12:01

    Právě jsem ji dala do trouby. Dcera vyráží odpoledne do Paříže, snad se jí zavděčím.

  • Věra | 26. 4. 2007 11:20

    Prosím kuchyřku on-line o doplnění 2 vajec do ingrediencí - viz komentář z 19.2.2005. Ať nemusíme louskat komentáře. Děkuji

  • rejpal | 24. 4. 2007 20:04

    Ja nastesti pecu, takze vim o cem to je, jen abych nemusela prepisovat recept z hlavy - pohodlnost, jsem zvolila copy :) nehlede na to preposilam mailem, do kontinentu,kde neni vaha,takze hrnickova kucharka je the best. Recept je dobry, ja ji delam se snehem a s vejci, ktere postradam v indegriencich pocet vaaajiiicek :) Neníi to nic proti tobe, ale co ti ostatni, co to zkousi poprve :) Skvele za tyto recepty, dekuji vsem. hezky nejen dnesni den preje asi rejpal :)

  • Hana Rožníčková | 4. 12. 2006 17:27

    Tak to ti musím, Petruško, gratulovat jak jsi šikovná. Určitě je mamča ráda, že má takovou pomocnici. Mám také 2 dcery ( 22 a 16 let ) a občas mě v kuchyni zastanou a je to hrozně milé.

  • Petra Kosová | 4. 12. 2006 17:08

    jak na to, že je mi 13 a neumím ani polívku ze sáčku, tak myslím že to dopadlo very good. A těm "stejně zkušeným" jako jsem já doporučuju.....

  • Terka | 29. 8. 2006 11:02

    dneska jsem pekla tu babovku na to že člověk nemusí dávat vajíčka do toho když je třeba nemá. prostě je to skvělej recept a jednoduchej a rychlej.

  • kaktuska | 3. 8. 2006 23:06

    tak to je prvni babovka ktera se mi povedla..dekuju moooc:)

  • Ivana Očenášová | 13. 6. 2006 09:49

    Je uplne super,makkucka, aj ja som pridala 2vajicka a do polovice cesta som dala lyzicku kakaa a lyzicku instantnej kavy.Budem odporucat!

  • Iva Bednarova | 27. 5. 2006 17:09

    Ja davam vajicko jen jedno a je taky vyborna,jsem v zahranici a nemam formu,tak to pecu v klasicke sklenene zapekaci mise a taky to jde,i kdyz se v prostred vzdy vybouli :-D

  • adela | 14. 5. 2006 11:42

    dnes sem poprve pekla... chtela sem udelat mamce radost tak sem upekla babovku.. a snedla se behem pul hodiny :D a to je ve 14 dobrej vykon ne ?

  • Renata | 8. 5. 2006 20:07

    Tohle už dělávala moje maminka a já ji dělám taky. Je fakt vynikající

  • Zbyšek | 1. 5. 2006 18:53

    Fakt hustá, zkusil jsem to a je to za chviličku, díky pro mou ženu zážitek že umím taky něco jiného

  • Lu | 25. 4. 2006 02:31

    Dekuji za tento recept. Babovka je uzasna, musim ji pect kazdy vikend:). Zkuste dat navrch po lzickach marmeladu, jakoukoliv. Propece se a je v babovce vyborna. Jsem v Californii a na testo pouzivam univerzalni belenou mouku na vareni a peceni. Odmerky se daji koupit v Ikee i s evropskym znacenim a mouckovy cukr v prodejne se zdravou vyzivou, nebo ho udelam starym zpusobem s vanilkou.

  • Ilona | 10. 4. 2006 15:03

    Já jsem tuhle bábovku pekla asi už třikrát, je dobrá, ale přidávám tam vejce - do téhle dávky 2. Bez nich mi to přijde divný, ani jsem to nezkoušela...

  • lekr | 28. 3. 2006 16:03

    A kolik vajec nevíte?

  • IVETA | 24. 3. 2006 15:39

    Můj miláčk chce po mě bábovku,tak jdu na věc.......zaslouží si jí.........dam vědět jaká byla.........láska prochází žaludkem

  • Kačenka | 24. 3. 2006 12:19

    Tak dneska jsem se prvně koukla na tuto www, protože jsem ztratila recepty po mé babičce a doma chtějí bábovku.Četla jsem, že je dobrá, tak dám na Vás a vyzkoušim.Dám tam i ta vejce....jistota je jistota:-))Večer písnu zda se povedla a jestli chutnala.:-))

  • Eva | 16. 3. 2006 12:17

    Lidko, určitě bude, vaření je (krom znalosti pár základních principů) hlavně fantazie a odvaha hraničící s drzostí :o)

  • LIDKA | 16. 3. 2006 12:11

    už jsem jednou psala, že jsem ji upekla bez těch vajíček , no a byla dobrá sema jsem tomu nevěřila. včera jsem ji pekla znovu a přidala jsem dvě vajíčka a byla moc dobrá tak tedy děkuji.Že by ze mě nakonec hospodinka byla?

  • Bohumila | 16. 3. 2006 09:19

    Já dávám 2 hrnky polohrubé nebo pro obměnu bábovky hrnek hladké a hrnek máku nebo mletých ořechů nebo kokosu a také 1-2 vejce.

  • Dáša | 15. 3. 2006 17:12

    Já jsem ji pekla, přidala 2 vejce, nasekala vlašské oříšky, byla výborná, křupkavá a hlavně jednoduchá, asi ji upeču znova. Všechny indgredience máte většinou doma a nemusíte letět nic dokupovat.

  • Anonym | 13. 3. 2006 19:16

    dík za recept bez vajec to asi nebude ono, ale upekla jsem to doufám že to bude k snědku.Jinak kolik vajíček tam má být? No myslím že ze mě hospodinka nebude.

  • Lukas | 29. 12. 2005 17:09

    Jsem taktez v USA ale mam takovy dojem ze ta osoba pode mnou je moje sestricka (jak je ten svet[web] maly) ktera je v Arkansasu. A jestli rika ona ze je dobra musim to zkusit taky :-). Libi se mi ze je recept uvaden v hrnickach (ne vsichni mame odmerky). Varim a pecu za pomoci RECEPTY.CZ celou dobu co jsem tu a vzdy jsem slavil uspech!!!

  • Lenka | 12. 12. 2005 21:27

    Prave jsem v USA a vyzkousela jsem vasi babovku, slavi tu obrovske uspechy, ale zda se mi taky nejaka mala, ze dvou davek by to byla asi normalni velikost. Jsem velmi rada za tyto stranky, velmi mi tu usnadnuji ohledne vareni zivot :o] Dekuji a recept i za web.

  • 7UP | 30. 10. 2005 17:12

    dekuji za recept, tato babovka je chutna a za poslednich 12dni jsem ji delala uz 3x, pridala jsem granko a udelala mramorovou, vypadala uzasne a chutna..... urcite budu pect priste zase.

  • elisabet | 29. 9. 2005 17:09

    Jasně , doma je nás "jak psů" takže ji děláme z dvojité dávky bežně:) je jednoduchá a výborná. umí jí i můj přítel:)

  • Jana | 12. 9. 2005 18:03

    Výborný recept,moooooc dobrá bábovka,jen se rozplívá na jazyku:-)

  • zigi | 9. 9. 2005 15:41

    no a kolik vajicek?

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 3. 9. 2005 16:51

    Velmi chutná, rychlá, povedla se. Lze dělat v různých variacích.

  • Vlaďka Š | 3. 9. 2005 16:50

    Velmi dobrá, jednoduchá, rychlá.

  • Anonym | 2. 9. 2005 10:52

    opravdu výborná, ale zdá se mi malá. Zkoušel to někdo z dvojité dávky?

  • Věra | 2. 9. 2005 09:15

    Náhodou jsem pročetla komentář od anonyma, a začetla se do předchozích komentářů, kdy píše " asi auto" r o doplnění 2 vajec. Pro ty kdo nečetly komentář, by asi recept nebyl klasika ale překvapení. Prosím za autora o doplnění k receptu:)

  • Anonym | 1. 9. 2005 20:22

    nic nového pod sluncem, klasika, kterou dělá každý

  • Romana M. | 1. 9. 2005 19:01

    Moc děkuji za recept,byla opravdu vynikající,celé rodině moc chutnala,dneska ji budu péct zase...a je tak jednoduchá!!opravdu skvělá,děkuji:)

  • Lucik | 16. 8. 2005 16:14

    Velmi dobrá, musím taky pochválit konečně dobrý recept, velmi chutnala.

  • Naďa | 11. 7. 2005 22:46

    Pro Lenuli-zkuste mrknout na "Universální bábovku"! Je v ní popsáno více obměn..a je moje!Tak mě taky trochu chvalte( to je myšleno jako legrace-pro ty,co by nepochopili!)

  • Lenule | 11. 7. 2005 14:52

    Tak tedy tahle bábovka je opravdu božská! Dělala jsem jí včera a dneska jsem jí musela dělat znovu pro velký úspěch! A opět se povedla :) Dávám tam radši 2 prášky do pečiva, je nadýchanější :) A navíc ten "hrníčkový systém" nemá chybu! Nemám ráda odměřování na gramy... SUPER!

  • Alena | 24. 6. 2005 12:14

    Tak Aničko napiš, až to vyndáš a povídej a přeháněj !!!

  • Anička | 24. 6. 2005 11:46

    tak to mam ted v troube,a doufam,že se to vydari

  • Danča | 16. 6. 2005 08:50

    Bábovku jsem zkusila. Byla vynikající. Přidala jsem lískový ořechy a druhej den už nezbyla ani ke snídani. Doporučuji. Je to velmi rychlé a vděčné.

  • Anonym | 28. 5. 2005 19:34

    de to z hruby:-))) ovšem musite přidat hladkou, asi tak půl na půl:-))) nebo pudink:-)))

  • pitrs nereknu | 14. 5. 2005 12:13

    a de to z hruby????

  • ED z USA | 13. 5. 2005 16:51

    Je vynikajici! Pekla jsem jako bochanky (muffiny), pridala jsem orechy a kakao. Priste musim udelat dvojitou davku!

  • Jana z VM | 28. 4. 2005 07:16

    Včera jsem zkoušela a je úplně PERFEKTNÍ !! Velice rychlá příprava, přidala jsme hrstku ořechů a 2 lžíce kakaa a je výborná !! Vláčná, měkkoučká, prostě k sežrání ! Doporučuji vyzkoušet. Co do velikosti je spíše střední, takže se hned sní....

  • LENKA | 22. 4. 2005 09:44

    JE VÝBORNÁ JEN SE ZAPRÁŠILO

  • Ivana | 21. 4. 2005 15:01

    Je dobrá, já jsem tam přidala ještě koko do bílého těsta a burizony do tmavého, vynikající, jednoduché, rychlé !!!!!!!!!!!!

  • Jura Chrobok | 27. 2. 2005 07:37

    A kde jsi byla???

  • Dasa Lora | 19. 2. 2005 19:41

    omlouvam se, dlouho jsem tu nebyla, opravdu tam patri 2 cela vejce

  • batole beuska | 17. 2. 2005 20:08

    vyzkousela jsem se 2 vejci. Bylo to super, jen bz to moyna chtelo trosku min cukru ale to uz je na kazdem.

  • Kuchařka on-line | 3. 2. 2005 14:30

    Pokud dasa lora napíše kolik do jejího receptu patří vajec, údaj doplníme.

  • jani dadi | 3. 2. 2005 14:25

    prosím, přidejte kolik tam má být vajec!!!

  • Marta Petrovcová | 17. 12. 2004 12:36

    Dělám něco podobného a vejce tam dávám dvě celý.

  • Jana z VM | 15. 12. 2004 10:04

    Marně koukám, kde jsou v receptu napsaná ta vejce!! Prosím o doplnění, aby zájemci o tento recept mohli bábovku zkusit!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kakao Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Kari placičky se sýrem a rýží

Kari placičky se sýrem a rýží

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

309
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
84
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
77
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
61
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
60
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta
Hrníčková buchta
  • Recepty.cz
  • Hrníčková bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact