• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hrnečkové knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečkové knedlíky

autor: Remkova Jana
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hrubá mouka
    • 2
      ks houska
    • 80
      g uzené maso nebo Uzenina
    • 2,50
      dl mléko
    • 1
      žloutek
    • 2
      bílek
    • sůl
    • máslo na vymazání hrníčků
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Rozšleháme mléko se žloutkem, osolíme, přidáme housky nakrájené na kostičky, mouku, tuhý sníh z bílků a kostičky uzeniny.
2
Směsí naplníme máslem vymazané a raději i vysypané moukou hrnečky, (měly by být asi tři) tak do 2/3, přikryjeme alobalem, zavážeme a vaříme ve vodní lázni asi 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené knedlíky II.

Smažené knedlíky II.

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Hrnkové knedlíky

Hrnkové knedlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka H. | 25. 1. 2009 13:13

    Vyzkoušla jsem a výsledek byl vynikající, hodonotím 1!!

  • Majka Rončáková | 25. 6. 2008 14:25

    S tou uzeninou by to mohla být příloha ke špenátu

  • Marie Fikarova | 20. 6. 2008 08:50

    Také tyto knedlíky dělám. Hrnečky plním těstem trošku přes polovinu a pak v hrnci ve vodní lázni zakrývám pečícím papírem.Při tomto množství těsta jsou pak akorát na výšku hrnečku. Zatím jsem s nimi neměla při vaření žádný problém. Používám je jako přílohu k pečeným masům a nebo i samostatně jen s kysaným zelím. Skvělé, hodnotím 1. Marie

  • Ladislav Dorazin | 19. 6. 2008 20:20

    Tak tyhle knedlíky znám,to je opravdu moc dobrá věc,akorát jsem ten recept nikdy neviděl s uzeninou a pak bych se musel zamyslet,k čemu by se hodily.Ale určitě bych na něco přišel.Jen bych já doporučil,nevím,ten alobal na ty hrníčky?Ty knedle povyrostou a pak co?Já na ně nedávám nic,hrnec přikryju poklicí,pod kterou dám ubrousky,nebo útěrku,aby voda nekapala na knedlíky.U toho alobalu by musela bý nějaká vůle,aby knedle vyrostly,ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bílek Houska Hrubá mouka Máslo Mléko Sůl Uzené maso Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

96
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Klasické lečo
Klasické lečo
48
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
  • Recepty.cz
  • Hrnečkové knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact