• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hrnečková paštika
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečková paštika

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová játra
    • 2
      ks žemle
    • 50
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce petrželová nať najemno nasekaná

Postup přípravy receptu

1
Vo vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry na jemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a dobře promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a přidáme sekanou nať (nať můžeme i umlít s játry).
2
4 hrnky vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Hrnky vložíme do vodní lázně a zakryté pomalu vaříme asi 30 minut. Paštiku vyklopíme a podáváme se zeleninou a bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina hrnečková

Bublanina hrnečková

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 16:36

    1*

  • recepty 73 | 5. 4. 2010 18:45

    Terezko supééér!Dělal jsem z drůbežích jater a pro oko jsem nechal pár kousků větších.Nemá to chybu a posílám jedničku s *.Do fotogalerie jsem vložil paštiku jak syrovou,tak i upečenou.Jsem fakt nadšenej :-)) ,díky.Jiří

  • Tereza Jarčušková | 21. 2. 2007 08:52

    Myslím, že áno.

  • Marie Dalová | 18. 2. 2007 02:57

    Dala by se místo vepřových jater použít játra ze zvěřiny? Srnčí nebo z laně?

  • Ivana Přikrylová | 17. 2. 2007 09:25

    Díky za odpověď. To znamená sterilovat 2x hodinu asi na 100 C, tak jako masovou konzervu.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2007 14:02

    Ivanka, neviem vám povedať, ja ju podávam hneď po uvarené. Ale myslím, že by to nemal byť problém, len by to chcelo dvojitú sterilizáciu.

  • Ivana Přikrylová | 14. 2. 2007 12:20

    Dala by se tato paštika místo hrnečků dát do zavařovacích sklenic a sterilovat? Nevím jak dlouho by takto vydržela.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Mletá paprika Pepř mletý Petrželová nať Sůl Vejce Vepřová játra Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Dietní pečené kuře s rýží

Dietní pečené kuře s rýží

Dresing hami mňami

Dresing hami mňami

Svařák

Svařák

Šafránové rizoto s cuketami

Šafránové rizoto s cuketami

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

58
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
57
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
37
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Tykvový kompot
Tykvový kompot

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Kaiser po smrti Bartošky: Pustil jsem si doma plyn

Kaiser po smrti Bartošky: Pustil jsem si doma plyn

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Když nejsou peníze ani čas: Ty nejlepší svatebky z konfekce

Když nejsou peníze ani čas: Ty nejlepší svatebky z konfekce

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Romantika moderátora Vágnera: Dvě svatby s Laskonkou! Doma i v Egyptě

Romantika moderátora Vágnera: Dvě svatby s Laskonkou! Doma i v Egyptě

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bublanina
Hrnečková bublanina
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
  • Recepty.cz
  • Hrnečková paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact