• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Hrnečková paštika
Napište svůj komentář k receptu

Hrnečková paštika

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
Hrnečková paštika
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová játra
    • 2
      ks žemle
    • 50
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce petrželová nať najemno nasekaná

Postup přípravy receptu

1
Vo vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry na jemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a dobře promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a přidáme sekanou nať (nať můžeme i umlít s játry).
2
4 hrnky vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Hrnky vložíme do vodní lázně a zakryté pomalu vaříme asi 30 minut. Paštiku vyklopíme a podáváme se zeleninou a bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina hrnečková

Bublanina hrnečková

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková cuketová buchta

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 16:36

    1*

  • recepty 73 | 5. 4. 2010 18:45

    Terezko supééér!Dělal jsem z drůbežích jater a pro oko jsem nechal pár kousků větších.Nemá to chybu a posílám jedničku s *.Do fotogalerie jsem vložil paštiku jak syrovou,tak i upečenou.Jsem fakt nadšenej :-)) ,díky.Jiří

  • Tereza Jarčušková | 21. 2. 2007 08:52

    Myslím, že áno.

  • Marie Dalová | 18. 2. 2007 02:57

    Dala by se místo vepřových jater použít játra ze zvěřiny? Srnčí nebo z laně?

  • Ivana Přikrylová | 17. 2. 2007 09:25

    Díky za odpověď. To znamená sterilovat 2x hodinu asi na 100 C, tak jako masovou konzervu.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2007 14:02

    Ivanka, neviem vám povedať, ja ju podávam hneď po uvarené. Ale myslím, že by to nemal byť problém, len by to chcelo dvojitú sterilizáciu.

  • Ivana Přikrylová | 14. 2. 2007 12:20

    Dala by se tato paštika místo hrnečků dát do zavařovacích sklenic a sterilovat? Nevím jak dlouho by takto vydržela.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Mletá paprika Pepř mletý Petrželová nať Sůl Vejce Vepřová játra Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Ovocné koláče

Ovocné koláče

Bramborové placky

Bramborové placky

Staročeský guláš

Staročeský guláš

Slané tyčinky se šunkou

Slané tyčinky se šunkou

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Kávovo-ořechový dort (korpus) - dvoupatrový

Kávovo-ořechový dort (korpus) -…

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

37
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
Máslové řízky
Máslové řízky
23
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
18
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné škubánky…
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Tereza Ramba jako zavražděná Monyová (†44): První fotky z natáčení!

Tereza Ramba jako zavražděná Monyová (†44): První fotky z natáčení!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Další doporučené recepty:

Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bábovka s bílou čokoládou
Hrnečková bublanina
Hrnečková bublanina
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečková pomerančová bábovka
Hrnečkové knedlíky
Hrnečkové knedlíky
Hrníčková bábovka
Hrníčková bábovka
  • Recepty.cz
  • Hrnečková paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact