O tomhle zázraku moje rodina prohlásila, že to už nikdy nic nepřekoná. Dělala jsem s rybízem.
Dobrý den, děkuji za recept. Bublanina je vynikající dělala jsem jí se zavařenými meruňkami a moc všem chutná, ale hlavně je opravdu rychlá. Pekla jsem cca 30 minut, aby byla upečená. Díky za inspiraci :-)
Právě dopečeno a i ochutnáno...je luxusní, jen kdybych nebyla tak akční a nechutnala za horka, už mám spálenou papulu. Nicméně buchta je super rychlá a pro začátečníky v pečení jako já nemá chybu :-[ Díky za receptík ;-)
Tak pečeme asi 35 minut a je vynikající.
10 minut? To je snad nějaká chyba, né?
Recept perfektní, chutná přesně jak má chutnat :-) Mě se tedy povedla. Máte za jedna.
Tak je výborná ;-)
Tak po deseti minutách při teplotě 180 stupňů absolutně syrová, pekla jsem přes půl hodiny a doufám, že bude tedy chutnat...
Právě jsem jí vytáhla z trouby, trošičku jsem jí upravila a přisypala ještě kakao (použila jsem kompotované třešně a hrušky). Bublanina je úplně luxusní :-) Určitě se po ní jen zapráší ;-)
je to strašně rychlý a dobrý, ale do velkého plechu je opravdu lepší dát spíše 1 1/2 prášku do pečiva :-)
Dneska jsem objevila, dneska vytiskla, a uz ho pujdu hnedka zkouset ;)) Přijde mi to hrozně jednoduché a přitom dobré :)) Tak díky za recept :))