Hrašku smícháme s vodou, má mít hustotu hořčice. Obalujeme v ní zeleninu, sýr, maso a smažíme. V Hrašce jsou velmi dobré i obalované takové druhy zeleniny, které se běžně neobalují, např. papriky, cibule na plátky, pórek, plátky syrových brambor, růžičková kapusta apod.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|2. 12. 2012 12:24
Je to směs z hrachu koření a bezlepkových mouk. Můžete s ní například smažit, zahušťovat, používat jako náhradu vajec anebo dělat mnoho jiných dobrot. Tady jsou webové stránky, kde najdete více informací: www.ceria.cz
Určitě vyzkoušejte! Stojí za to ;-)
Jana
|2. 12. 2012 12:24
Je to směs z hrachu koření a bezlepkových mouk. Můžete s ní například smažit, zahušťovat, používat jako náhradu vajec anebo dělat mnoho jiných dobrot. Tady jsou webové stránky, kde najdete více informací: www.ceria.cz
Určitě vyzkoušejte! Stojí za to ;-)
Tereza Jarčušková
|14. 2. 2006 13:22
Nemáte sa prečo ospravedlňovať. Máte práce s týmto webom habadej, nedá sa všetko ustriehnuť.
Kuchařka on-line
|14. 2. 2006 13:04
Terezko, omlouvám se, úplně jsem váš příspěvek v diskuzi přehlédla.
Tereza Jarčušková
|14. 2. 2006 12:39
Petro, napísala som o Hraške do rubriky "Jen tak". Pozrite tam : )))
Kuchařka on-line
|14. 2. 2006 11:13
Petro, je to napsáno v receptu. Bližší info např. tady http://www.zzbrno.cz/cl_hraska.htm