Vzniklou hustou hmotu jednou lžící nabíráte a druhou strháváte do vyšší vrstvy rozpáleného tuku a smažíme dozlatova. Po usmažení necháme hrašenky odkapat na sítku a přebytečný tuk vysušíme na ubrousku.
3
Doporučuji tvarovat menší kousky, abyste měli jistotu, že kousky budou prosmažené i uvnitř.
4
Tyto zeleninové kousky můžete podávat jenom tak nebo s dressingem, olivami nebo nějakou jinou dobrotou.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Míša
|26. 4. 2016 15:07
Co je hraška? Hrachová kaše? Jak ji děláte?
Petr Mikuláš
|31. 1. 2014 13:28
Je to recept dokonce na hubnutí... :-\
viz: Večeře: 150 g květáku smaženého na olivovém oleji v hrašce. ;-)
http://ona.idnes.cz/dieta-podle-modelek-0on-/dieta.aspx?c=A130827_115148_dieta_sck
Dobrou chuť a zdravé hubnutí 8-)
kkk
|15. 11. 2013 17:59
Tohle že patří do dietních jídel??? WTF? ,,do vyšší vrstvy rozpáleného tuku a smažíme dozlatova"... Konec... Už fakt nemůžu... :D