• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Hranolky
Napište svůj komentář k receptu

Hranolky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 45
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hranolky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na hranolky. Na chvíli je zabalíme do čisté utěrky, abychom odsáli přebytečnou vodu. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Hranolky osolíme až na talíři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

Rybí hranolky ze sumečka afrického

Rybí hranolky ze sumečka afrického

Mrkvové hranolky z trouby

Mrkvové hranolky z trouby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marjánka | 24. 3. 2017 00:46

    https://www.ekucharka.net/vypis-receptu s touto paní ve videu to půjde vše na 1

  • Marjánka | 24. 3. 2017 00:44

    https://www.ekucharka.net/vypis-receptu podle této paní a ve videu uvaříte všechno a na 1

  • Tony | 13. 11. 2016 17:32

    Zapomíná se však, že ne všechny brambory jsou vhodné na výborné hranolky.Nehodí se salátové A, AB nejvhodnější jsou B a nejlepší B- BC jsou to brambory na kaši a pyré.Na hranolky se pěstují specielní odrůdy, ale to je už vyšší dívčí :-(

  • Milan | 21. 10. 2016 23:29

    Ivane, mate pravdu, já mám to samé, je mi 52 a učim se vařit :-(

  • Ivan | 20. 2. 2016 11:28

    Je dobře, že jsou tady i jednoduché recepty. Po 26 letech jsem zůstal sám. nevím, kolik z vás si dovede představit, co to znamená. A každá rada, alespoň jak dlouho by se co mělo dělat, hodně pomůže. Děkuji za tyto rady.

  • Hondzik | 30. 1. 2016 19:14

    Recept je to snadný,ale jistě pro někoho užitečný.Když ještě přičteme tipy od ostatních-jako je předvaření apod... Já bych jen dodal,že nesolím na talíři,ale po vyjm,utí z oleje je dám do mísy vyložené ubrouskem-kvůli oleji a pak je prosolím a pořádně zatřesu s mísou...jsou pak prosoleny rovnoměrně

  • ahoj debili | 19. 11. 2015 14:03

    vykuřte si mrdky

  • ahoj debili | 19. 11. 2015 14:02

    vykuřte si mrdky :-P

  • ahoj debili | 19. 11. 2015 14:00

    vykuřte si mrdky :-P

  • ahoj debili | 19. 11. 2015 13:58

    vykuřte si mrdky :-P

  • Klára 11 | 10. 7. 2015 09:39

    Já dělám v troubě na pečícím papíru úplně bez ojele ;-)

  • doslynicky | 6. 6. 2015 08:26

    :-|

  • kika | 31. 3. 2015 09:39

    A proč by to nešlo na dvou lžících? Já třeba do trouby jen postříkám olejem z rozprašovače, tak to možná ani dvě nebudou. A deset řízků klidně na dvě lžíce udělám taky. 8-)

  • DrMilan | 5. 2. 2015 21:21

    Vy smažíte 1 kg brambor na 2 lžících oleje?? Tak to je tedy fór!! http://www.recepty.cz/recept/hranolky-190#

  • sabina | 29. 4. 2014 17:43

    Ano hranolky se 8 minut předvaři s octem pak vysuší a smaži ten ocet je aby držely tvar

  • Lych | 11. 2. 2014 14:17

    ČAJ - 1 vrecko čaju - 1 hrnček vody. Vodu uvaríme v kanvici, a zalejeme ňou vrecko čaju v hrnčeku. Dobrú chuť :-*

  • Lucy Cross | 17. 1. 2014 15:56

    Jasně, hranolky známe snad všichni, ale i přesto si myslím, že pro někoho, kdo s vařením začíná to může být užitečná rada, jak na to ;-) Pro mě je to každopádně velice roztomilé :-[

  • Milada | 3. 8. 2013 02:08

    Nechápu jak někdo nemůže vědět jak se dělají normální hranolky doma. To jsem uměla už od 4té třídy, ale nechci tady nikoho urážet ;-)

  • Danielka | 9. 6. 2013 23:55

    Ďakujem aj so svojou spolubývajúcou za tento úžasný inovatívny recept. Skúsili sme, boli skvelé, len nám k tomu niečo chýbalo asi.. nabudúce skúsime s nejakou prílohou, ale skvele! Palec hore, dzivý recept. :)

  • Tomáš | 20. 5. 2013 18:40

    Mě se teda ten recept momentálně hodí. Chtěl jsem ke smaženým tvarůžkům dělat salát, jenomže jsem zjisti, že mám jen zélí :-S a tak jsem teď na rychlo něco hledal. Děkuji Adomovi za ten trik <3 určo zkusím. ;-)

  • NIKOLKA KARLOVÁ | 25. 2. 2013 15:23

    TO JE HUBENY JAKO MUJ CHALAN A JEHO KOKUTEK :-* :-* :-* :-* :-| :-| :-D :-D E :-S ALE JE DOBREJ

  • Jana R. | 1. 2. 2013 12:16

    Já hranolky před smažením také chvilku povařím a jednou mi někdo poradil abych do té vody na vaření kápla trochu octa. Ale jenom trochu. Ona ta kyselost způsobí, že se ze škrobu na hranolkách udělá taková slupička a dobře se smaží a nedrolí. Jinak už je nedělám.

  • Lenka | 25. 12. 2012 17:20

    Na 1 jg brambor jen 2 lžíce oleje? :-\

  • Adam | 28. 10. 2012 13:21

    Myslím že recept na hranolky na stránce jako je tato je správně, ale nevidím zde skvělý trik že asi v 1/3 času smažení hranolky vytáhneme z oleje, necháme je chvilku odležet, a po chvilce je zase hodíme zpátky do oleje a doděláme. Hranolky tím budou o hodně křupavější.

  • matej | 21. 10. 2012 14:35

    :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

  • poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy | 21. 10. 2012 14:34

    vím jak se dělají :-D :-D :-D :-D :-\ :-\ :-\ :-\ ;-) ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) :-) :-D ;-) :-D ;-) :-D a tak proč tento recept píšete? :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • boipu | 21. 10. 2012 14:30

    proč píšete že jsou tyto hranolky na 2? :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

  • matej | 21. 10. 2012 14:27

    proč všichnipíšou že jsou ty hranolky na 2?

  • babica | 9. 10. 2012 22:24

    jak tak vidim tak tady vsichni jen pindaji a vedi velky hnedy. hranolky se musi nejdrive predsmazit, zhruba 3minuty, nechat vychladnout a zamrazit. pak podle potreby dosmazit :-$

  • kykiryki | 2. 10. 2012 12:55

    Tak že jsou hranolky z brambor ví snad opravdu skoro každý. Ovšem mám spoustu přátel, kteří si je připravit neumí - myslet si o tom můžeme každý, co chceme. Každopádně já tento recept považuji za užitečný, ony i brambory se nemusí uvařit (usmažit) správně - do měkka... Žádný učený z nebe nespadl.

  • natalkano | 2. 10. 2012 12:30

    vůbec nechápu hranolky snad umí každý i moje 3 letá dcera ví že hranolky jsou z brambor to necápu? :-)

  • gejba | 29. 9. 2012 17:09

    jeste pred smazenim je dobre hranolky kratce povarit ve vode nebo promyt horkou vodou a samozrejme dat poradne okapat! 8-)

  • Uranos144 | 17. 9. 2012 13:41

    A já si myslel, že mě nemůže už nic překvapit... recept na hranolky... kdyby alespoň byly z kedlubny nebo tak něco :-D :-))

  • Pajuška | 23. 8. 2012 13:43

    Mě se tento recept moc líbí jsem něco mezi začátečníkem takže se moc těším až ho vyzkouším a jaký ohlas bude doma a jak bude chutnat :-) ;-)

  • Viktor Šváb
    Viktor Šváb | 7. 8. 2012 13:11

    To není ani možný ... jak může někdo dávat recept na hranolky? :D

  • MaLaga | 31. 7. 2012 12:18

    Myslím, že je dobře, že si někdo udělal čas a ten recept tady dal. Mnohé mladé kuchařinky totiž netuší, že hranolky se dají udělat i normálních brambor a nejenom z pytlíku!

  • ONUR | 16. 7. 2012 06:34

    TY DEBILE DEJ TO VARIT A ZER 8-)

  • maruška* | 27. 6. 2012 18:31

    Čím dál více nabývám přesvědčení, že někteří návštěvníci těchto (a nejen těchto) stránek zde hledají místo receptů spíše možnost si rýpnout a někoho shodit. Proto přidávají místo věcného hodnocení receptu přihlouplé komentáře :'( Pokud sem totiž někdo vloží recept třeba na hranolky, je tento recept logicky zcela jednoduchý stejně jako jejich příprava :-D Proč by ale takový recept - postup zde neměl být? V kuchařských knihách ho také často najdeme a nikdo se nad tím nepozastavuje :-D I takováto pro někoho banální rada - postup může být pro začínající kuchařinky přínosem (zatímco druhý to bere jako zbytečnost). Tak více tolerance a raději přidat nějaký další receptík ;-) . Marie:-)))

  • lmis | 22. 6. 2012 07:06

    ty hranolky jsou dobry 8-)

  • Anonym | 11. 4. 2012 18:29

    Recept na hranolky je fakt "těžký" proč to sem vůbec dáváte :-\ Jestli jste nepochopili "biqqi-smajlik" to myslel ironicky ;-) :-D

  • Přemysl | 22. 3. 2012 08:26

    Paní Simčo a pane Svišti pan Smajlik to myslel ironicky :-) Ale to asi bylo těžké pochopit :-)

  • Láďa | 12. 3. 2012 20:16

    UVO, UVO. Pokud z toho máš velkou hlavu, tak jdi na oběd do restaurace a nepřibližuj se k plotně(sporáku). Můžeš tomu sporáku jen ublížit!

  • já | 27. 2. 2012 14:45

    :DDDDD

  • dieta | 4. 1. 2012 17:55

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D extra debata na tema hranolky. musim se smat hlupakum

  • Sasi- král | 3. 1. 2012 17:42

    :-)

  • svišť | 29. 11. 2011 14:39

    Co je na tom nepochopitelné? Je to úplně jednoduché a popsané naprosto srozumitelně!!! Takhle se hranolky prostě dělají. Chce to nehledat v tom vědu, vzít si k ruce pár brambor a postupovat podle receptu.Nic víc, nic míň. Dají se smažit v oleji nebo na plechu bez tuku .Hezký den.

  • Simča S.
    Simča S. | 29. 11. 2011 14:31

    Smajlíku, ač nejsem autorka, nechápu Z ČEHO máš hlavu jak pátrací balón. Popis zde v receptu je jasný, stručný, výstižný.... V diskuzi je plno připomínek, návrhů a úprav, ale za ty autorka FAKT nemůže.....

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 14:06

    Paní autorko, věřím že by to mohlo být skvělé ale asi nikdy to nezjistím. Mám s toho totiž hlavu jako pátrací balón. Vůbec to nechápu! Je to strašně nepochopitelný! :-(

  • Uva | 17. 8. 2011 14:45

    tak ja fakt nevim, smazit je jednou, jak je to tu napsane, smazit 2x, varit je, davat je do trouby, mam uz z toho takovouhle hlavu! :-(

  • Suffran | 16. 7. 2011 20:07

    tak já je před smažením uvařim ve vodě asi 3-4 minuty - bez soli, solim až na talíři - jsou pak křupavé a nenacucnou olej.

  • petra | 9. 10. 2010 18:07

    to umí i maly tidě hahahahahahahahahahhahahahahah :-D

  • Jarka O. | 18. 9. 2009 14:27

    V pořadu Kuchařská pohotovost odlehčovali omáčku Aioli nastrouhaným vařeným bramborem, to se mi zdá být dobrý nápad ;-)

  • Di - | 18. 9. 2009 14:21

    Taky to můžete zkusit zkombinovat: majonéza, kečup, česnek, petrželka. Skvělé na ryby: je to inspirace z Nordsee (rakouské).

  • Simča Sládková | 18. 9. 2009 13:04

    Chicco - u nás zase vede AIOLI - to je majonéza, ve které je rozmíchán rozetřený česnek a trošku soli.

  • marie nezlakova | 18. 9. 2009 08:55

    Já žasnu,co se dá u náhodného receptu najít za poklad!Díky komentáři Jarky O. mě manžel div na rukou nenosil!Andaluzie!Výborné!

  • Jarka O. | 10. 4. 2008 16:27

    My máme rádi tzv. Andaluzii - majolka, kečup a křen.

  • Anonym | 10. 4. 2008 07:34

    U nás vede na celé čáře kysaná smetana osolená a s rozetřeným česnekem dle chuti a maličko pepře.Zkuste.:-)) PS

  • chicco | 9. 4. 2008 21:45

    Zeptám se vás odborníků,nedokázal by jste mi někdo poradit s přípravou různých omáček nebo dochucovadel k hranolkám?

  • Roman Slovensko | 21. 11. 2007 13:44

    Veľmi dobré a chrumkavé hranolky docielite tak,že:oškrabete zemiaky, narežete ich na hranolky a dáte ich uvariť asi na 3-4 minúty do horúcej vody.hranolky sa tak dokonale odškrobia, vysušíte ich a prudko opečiete na oleji..rada: miešajte ich na panvici až keď sú z jednej strany opečené aby sa vám nezlámali..Sú veľmi chutné

  • Alenka Aová | 1. 11. 2006 21:12

    Taky není špatné syrové brambory nakrájené na hranolky nejdříve propláchnout ve studené vodě a pak vysušit v utěrce a poté smažit, jsou zbavené škrobu a jsou výbornéé mňam

  • Michaela Atherton | 5. 5. 2006 15:27

    Moje babicka brambory nejdrive dala na plech do trouby a pak teprve osmazila. Byli vzdycky krasne krupave.

  • Eva | 3. 3. 2006 12:08

    Jani, se zdravou výživou či redukční dietou mají opravdu velmi málo společného :), ale dle vlastní zkušenosti z návštěv v Belgii (jedí je tam snad ke všemu) - nejsou "chuťově" o nic mastnější než ty jednou smažené a jsou skutečně pevnější a křupavější

  • Jana Povolná | 3. 3. 2006 11:43

    Mám takový dojem,že takto připravují hranolky v restauracích....

  • Pavlína Svitáková | 3. 3. 2006 11:39

    Ano,také jsem to někde četla či slyšela.Nemám vyzkoušeno,nevím jestli nejsou moc mastné.Chce to vyzkoušet.:)

  • Eva | 3. 3. 2006 11:32

    Finta od kamaráda z Belgie, odkud prý klasické hranolky (přes všechny názvy) skutečně pocházejí. - smaží je dvakrát, aby byly zvláště křupavé - nejdřív tak, aby byly "hotové", poté nechá na sítu s ubrouskem, a před podáváním znova krátce prosmaží.Má to i tu výhodu, že je možné je předpřipravit a potom už jen chvilku prosmažit - podle stavu ostatního jídla, aby byly skutečně čerstvé, horké a křupavé(zastánci zdravé výživy, nebijte mě :))

  • Eva | 3. 3. 2006 02:24

    Tak vcera jsem delala poprve v zivote hranolky sama:-) Vzpominam si, ze jsem je kdysi mamince vzdycky susila v uterce. No musim rict, ze byly teda SUPER! Diky,ze jste mi pripomneli, jak se delaji, dobu uz jsem odhadla, krasne mi zlatovely, byly krupave, no proste mnam mnam:-)

  • Eva | 2. 3. 2006 01:03

    Nojo, ale jak dlouho se to ma smazit? Nebo jak mi to uz zacne zlatovet, tak vytahnout? Mam strach, at jsou prosmazene, ale taky krupave....

  • Ivona Henychová | 16. 3. 2005 11:28

    Aby hranolky byly křupavé, po nakrájení je na chvíli zabalte do čisté utěrky (odsaje vodu) a v žádném případě nesolte před úplným dosmažením.

  • Hanka Pogranová | 12. 2. 2005 11:03

    Ako dosiahnem, aby boli hranolky super chcumkavé, ako tie mrazené?

  • tomas tom | 5. 1. 2005 18:18

    Hranolky su super,mam ich rad a prave ich jem.Nikdy si ich nekupujem v obchode ale robim si ich sam.Najlepsie su s vyprazanym syrom,volskym okom alebo ked ich posipem vegetou.JE TO SUPER

  • as | 21. 12. 2004 13:51

    Musím uznat, že kupované hranolky nejsou dobré. Takže je dělám po svém: oloupané brambory, které podélně rozkrojím na 4 díly (měsíčky) nechám projít varem - cca 3-5minut, scedím z nich vodu a nechám je chvíli vychladnout (vyjde z nich ještě pára). Pak rozpálím na pánvi olej a smažím je. Jsou moc dobré a nedá to takovou práci. Zkuste, uvidíte.

  • já | 21. 12. 2004 12:09

    kupovaný hranolky jsou pěkně nechutný - tak mě to nebaví škrábat, ale lepší než ty blafy...

  • Milan Adamec | 28. 11. 2004 11:20

    Milouš mi připadá na muže,oloupala by snad měla být žena ne?V každém případě,když tě vařit nebaví,nebo máš dost peněz tak se na tyto stránky ani nedívej.Je to ztráta času.

  • milouš | 25. 9. 2004 22:09

    já než bych je oloupala a nakrájela tak si je radši koupím.....:)

  • Tresinka | 11. 8. 2004 00:38

    Což sůl, hranolky si můžeš osolit až na talíři...:o))Ale já ty nakrájené hranolky z brambor ještě šupnu do vody a necháme je asi 15 min. odmáčet, odplaví se škrob :o)). A potom je zabalím do utěrky a utřu do sucha a pak hurá smažit :o))

  • Anonym | 19. 2. 2004 13:09

    Hranolky jsou supr, ale co sůl?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Hranolky
Pokrmy Z brambor Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Rostlinný olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Celerová pomazánka na chlebíčky

Celerová pomazánka na chlebíčky

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Marokánky ze smetany

Marokánky ze smetany

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

67
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
49
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
48
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
44
Virgin mojito
Virgin mojito
44
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Hrachové pulmentum naruby, základní recept
Hrachové pulmentum naruby, základní…
Hrachovka s česnekem
Hrachovka s česnekem
Hrachový kucmoch s jáhlami, základní recept
Hrachový kucmoch s jáhlami, základní…
Hranolky na chilli
Hranolky na chilli
Hranolky se sýrem
Hranolky se sýrem
Hranolky z kapra
Hranolky z kapra
  • Recepty.cz
  • Hranolky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact