"Svatá pravda" ,nejlepší je zásmažka na sádle, ale může být i na másle.
Proc kazdy smazi cibuli na oleji , vzdyt sadlo je o moc lepsi..
Mužu ji takto udelat i z mraženého hrášku?
Je skvělá :-* !!!!!
výborná polévka :-)
Vyborna! Nakonec jsem polevku jeste zjemnila pridanim sojove smetany,ona je takova nasladla,toz to tu polevecku jeste vypichlo. ;-)
jíška je již tepelně zpracována tím pádem se nemusí vařit v pokrmu kdyby to byla syrová mouka tak musí :D
je to velmi chutna polevka. doporucuji vsem.
Omlouvám se Kamilo za tu pozdní odpověď.Mouka se uvaří v podstatě už při přípravě jíšky, takže není třeba ji dlouho vařit.Stačí tak 2-5 min.
Jak dlouho polévku nechat i s jíškou povařit? V postupu se píše, že necháme přejít varem.To znamená, když začne vřít, tak vypnout. A není to málo. Slyšela jsem, že jídlo se zásmažkou se má vařit minimálně 12 minut. V opačném případě je cítit mouka. Jsem začínající kuchařka a chci se vyvarovat chyb. Děkuji za odpověď.
Ja chvalim tiez, je vyborna, jednoducha. Hrach som ani nerozmixovala, len dlhsie varila. Manzel si velmi pochvaloval.
Polívka je dobrá,přídávám ještě bobkový list
No jdu na ní. Vypadá dobře!
lepsi hrachovku jsem nejedla,je velice jednoducha a chutna-davam za 1