RADA: Jak na kynuté těsto?
Je třeba také rozlišit mozek od hovna, který ve Vašem případě splynul v jedno. Hrách sušený a hrášek konzervovaný, je KUPODIVU jedna a tatáž plodina. Takže Vaše super rozlišení luštěnina vs, zelenina je akorát k smíchu. Pokud můžete, smažte svůj trapný komentář, jste k smíchu. Děkuji.
Určitě je z hrášku v plechovce dobrá, ale to není hrachová. Je třeba rozlišovat hrách (luštěnina) a hrášek (zelenina).
Vyzkoušela jsem a polévka nemá chybu :-) Sice jsem namísto hrachu sušeného použila Bonduelle v plechovce, ale to nic nemění na tom, že recept je skvělý a polévka chutná. Děkuji autorovi 8-)
Upraveno, díky. Tady je problém v tom, že v okně editace (které v tomto případě Vy nevidíte), je uveden ještě čas pečení, ale ten se na webu nezobrazuje.
Rekla bych, ze jde o mylne oznaceni. Ono uvarit hrachovou polevku a upect housticky za 20 minut by nezvladla ani hoooooodne zkusena kucharka :-S :-D. Take oznacei receptu jako snadne trosku skripe... :-)
Já jen nechápu, proč se jako doba vaření neuvádí opravdu celková doba přípravy, tj. od zapnutí vařiče, či trouby nebo krájení zeleniny až po finální pokrm. Pak se jakožto ne moc zkušená kuchařka divím, že místo 30 minut vařím 2 hodiny :-S
a co do ingredienci HRACHOVE polevky doplnit HRACH?