• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Hrách zapékaný se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hrách
    • 200
      ml rajčatová šťáva
    • 500
      g kysané zelí bílé
    • 100
      g eidam sýr
    • 40
      g strouhanka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách na maďarský způsob

Hrách na maďarský způsob

Vařený hrách

Vařený hrách

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Tihlařík | 6. 5. 2014 13:11

    Přikláním se k variantě s cibulí a špekem. Jídlo je pak velmi chutné.

  • listicka777@seznam.cz | 23. 10. 2013 15:46

    čabajku přidejte opečenoou chytne to šmrnc :) ;-)

  • Pilný jedlík | 25. 9. 2013 20:06

    Sním téměř vše, až na wasabi. Od té doby, co jsem zkusil tento recept se můj seznam zapovězených pokrmů rozšířil o hrách zapékaný se zelím. Chuť by opravdu možná šla trochu narovnat špekem a cibulkou. Osobně se však již do reparátu pouštět nebudu. Všem přeji dobrou chuť.

  • Zdena z JM | 4. 5. 2006 06:15

    Když se to dělá přesně podle receptu,není to nic moc.Asi by to opravdu chtělo vylepšit tou cibulkou a třeba slaninou.

  • Adi | 4. 4. 2006 20:18

    Tento recept som skusala aj s Makyho tipom = spekom a cibulkou. Do zmesi som este naviac pridala osmahnute kuracie prsia nakrajane na kosticky. Chutnalo to vynikajuco!!! A dokonale zahnalo akekolvek pocity hladu :-)

  • maky | 24. 2. 2005 08:21

    Docela zajímavé chuti. Sice to nevypadá nic moc ale je to dobré. Příště až to budu dělat bych asi na špeku udělala trochu cibulky a vmíchala to.Myslím že hlavně ten špek by tomu dal vůni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hrách Kysané zelí Pepř mletý Rajčatová šťáva Rostlinný olej Strouhanka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

55
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
50
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
44
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
31
Houbový guláš
Houbový guláš
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Hradecké kyselo
Hradecké kyselo
Hrách a kroupy
Hrách a kroupy
Hrách na maďarský způsob
Hrách na maďarský způsob
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše s klobásou a kyselou okurkou
Hrachová kaše s klobásou a kyselou…
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact