Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Přikláním se k variantě s cibulí a špekem. Jídlo je pak velmi chutné.
listicka777@seznam.cz
|23. 10. 2013 15:46
čabajku přidejte opečenoou chytne to šmrnc ;-)
Pilný jedlík
|25. 9. 2013 20:06
Sním téměř vše, až na wasabi. Od té doby, co jsem zkusil tento recept se můj seznam zapovězených pokrmů rozšířil o hrách zapékaný se zelím. Chuť by opravdu možná šla trochu narovnat špekem a cibulkou. Osobně se však již do reparátu pouštět nebudu. Všem přeji dobrou chuť.
Zdena z JM
|4. 5. 2006 06:15
Když se to dělá přesně podle receptu,není to nic moc.Asi by to opravdu chtělo vylepšit tou cibulkou a třeba slaninou.
Adi
|4. 4. 2006 20:18
Tento recept som skusala aj s Makyho tipom = spekom a cibulkou. Do zmesi som este naviac pridala osmahnute kuracie prsia nakrajane na kosticky. Chutnalo to vynikajuco!!! A dokonale zahnalo akekolvek pocity hladu :-)
maky
|24. 2. 2005 08:21
Docela zajímavé chuti. Sice to nevypadá nic moc ale je to dobré. Příště až to budu dělat bych asi na špeku udělala trochu cibulky a vmíchala to.Myslím že hlavně ten špek by tomu dal vůni.