Těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Navrch dáme nastrouhaná jablka (můžeme i jiné ovoce) a posypeme drobenkou s jemně nastrohanými ořechy a upečeme. Rychlé a dobré.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
babca8
|18. 2. 2013 21:23
vynikající koláč ale já strouhám těsto i dolu je to lepší než ho válet.na to pak dám ochucený tvaroh pak ovoce šlehaný sníh z bílků a na to zbytek těsta taky strouhat.je to vláčné a není to suché. <:-) :-D
Janík
|5. 11. 2006 19:11
Je to dobré,rychlé,jen jsem dala málo jablek a řezy byly sušší.Příště napravím,určitě ještě upeču.
František Brusák
|2. 11. 2006 07:31
Vždy jsme dělali bublaninu že šlehaného piškotového těsta.Takto ji uvádí i většina kuchařských knih,pouze Hrníčková kuchařka uvádí jiné postupy.Ale budiž třeba bublanina.
Aninka
|30. 10. 2006 20:05
To bude dobrý moučník a ještě rychlý.
Jana
|27. 10. 2006 14:19
Z tohohle těsta dělám bublaninu,s hraběnčinými řezy nemá nic společného.
Airan
|27. 10. 2006 11:56
Pane Brusak, recept je rychly a libi se mi - je to slechackove testo pouzito jako bublaninu:-)) Pro mne ma hodne daleko od hrabenciny rezy s bilkem, ale vypada velice slibne a rada to na vikend udelam.