• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Hraběnčiny řezy - strouhané
Napište svůj komentář k receptu

Hraběnčiny řezy - strouhané

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 120
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hraběnčiny řezy - strouhané
Hraběnčiny řezy - strouhané
Hraběnčiny řezy - strouhané
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 250
      g hera
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 10
      ks jablka
    • 100
      g cukr krupice
    • 1
      lžička skořice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • vlašské ořechy dle chuti - nejsou nezbytné
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Těsto: hladkou mouku prosejeme, přidáme žloutky, Heru, cukr moučka a prášek do pečiva. Vypracujeme těsto, rozdělíme na dva kusy 2/3 a 1/3, vše dáme do mikroténového sáčku na mrazák. Jablka oloupeme a nastrouháme. Vanilkový cukr smícháme se skořicí. Bílky ušleháme s krupicovým cukrem a špetkou soli do tuhého sněhu. Formu (hluboký plech z trouby) vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím papírem. Na dno nastrouháme větší kus (2/3) těsta z mrazáku, mírně uplácáme, poklademe nastrouhanými jablky, posypeme skořicovým cukrem, případně přidáme nasekané vlašské ořechy. Dále navrstvíme ušlehaný sníh z bílků a pěkně uhladíme. Nakonec rovnoměrně nastrouháme menší kus (1/3) těsta z mrazáku (to už neuplácáváme, aby zůstal efekt pěkných hoblinek).
2
Poznámka: těsto i jablka strouháme na hrubém struhadle. Pečeme v předehřáté troubě na 175 °C cca 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy

Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andinkaaa | 5. 7. 2017 17:25

    no ja tam vzdy musim dat trosku mleka jinak me to testo nedrzi a neni pekne hladky a spojeny

  • Hanka PAT | 11. 10. 2015 13:26

    zapomnela jsem oddelit bilky, takze vse bylo v teste. testo pak neslo strouhat. tak jsem ho dospod jen naplacala a navrch natrhala. Chutove moc dobry.

  • Karin | 26. 9. 2015 16:51

    Opravdu výborné :-) doporučuji všem ochutnat ;-)

  • Tomáš | 22. 3. 2015 13:33

    Recept je moc dobrý,doporučuju do jablek přidat ještě 2lžíce medu .A pochopitelně ubrat cukru aby moučník nebyl přeslazený :-)

  • iko | 15. 10. 2014 09:03

    Recept je výborný, není příliš sladký ale ani málo. Jako teplý a čerstvý chutná moc a určitě budu dělat. Udělala jsem na velký brutvan a bylo toho i dospod tak akorát i dobře se propeklo. Výýýborný. <:-)

  • Dáša | 3. 9. 2014 16:08

    Moje babička do jablek přidává ještě trochu pudinkového prášku,aby až jablka pustí šťávu,nebylo těsto rozčochtané ;-)

  • Tanďas | 9. 2. 2014 10:59

    Mňam.........Výborné :-!

  • Martina | 10. 1. 2014 11:32

    Fakt super recept! Obrovská mňamka. ;)

  • Míša | 18. 11. 2012 21:36

    Vynikající, chutnalo celé rodině :)

  • iva kratka | 24. 10. 2012 19:14

    jsou vyborne a kdyz bylo testo poradne studene tak se dobre strouhalo, jinak by to vubec neslo

  • iva kratka | 24. 10. 2012 19:14

    jsou vyborne a kdyz bylo testo poradne studene tak se dobre strouhalo, jinak by to vubec neslo

  • maruska | 24. 9. 2012 16:45

    moc dobre jednoduche a syte :-[ :-[ :-[

  • maruska | 24. 9. 2012 16:45

    moc dobre jednoduche a syte :-[ :-[ :-[

  • M.e.d.l.i.n
    M.e.d.l.i.n | 21. 9. 2012 16:33

    Tak jsem je dneska upekla a musím říct že jsou vynikající....přímo skvělé.Jen jsem tam místo jablek dala hrušky :-) máme jich moc.Tak že u mě za 1

  • Jana | 31. 10. 2011 10:09

    Tenhle koláč je fakt úžasný - jednoduchý, rychlý a neuvěřitelně dobrý....., babička taky dává rozinky v rumu, prý pro pevnější zdravíčko :-D , ale pro děti samozřejmě bez nich - byl hned pryč ještě teplý. Příště musím udělat 2 plechy.

  • kuznka | 8. 9. 2011 16:12

    Výborný, jen škoda, že nebyl ze dvou dávek, byl hned pryč :-)))

  • nnln | 13. 4. 2011 09:42

    přidávám do jablek i trochu rozinek. a když jsou ještě namočené v rumu.. dobrota! ale koláč je "k sežrání" i bez nich:)

  • Terrad2 | 12. 4. 2011 21:37

    Tyhle řezy jsou fakt žravé a mohla bych je dělat každý týden <3 .

  • Tamriko | 4. 12. 2010 09:47

    nemám co dodat, prostě nadýcháná jablečná mňamka

  • Blanka L. | 30. 1. 2010 18:05

    Naprosto mňamózní, dala jsem do těsta jen 50g cukru, do bílků taky 50g cukru a do jablek 1 cukr vanilkový a bylo to sladké tak akorát.Bílek šlehejte nejprve se špetkou soli (či špetkou cukru) do tuha, pak přisypte cukr a šlehejte až bude lesklý a ještě tužší. Dávám 1* a moc chválím. Dokonce odsouvá můj dosud nejoblíbenější moučník jablkovec na 2. místo.

  • Zuzana Štěpánková | 24. 6. 2009 12:09

    Řezy byly výborné. Do sněhu jsem nedávala žádný cukr, jenom do jablek jeden vanilkový a jeden skořicový a bylo to akorát. Myslím, že jinak to musí být strašně sladké.

  • Jana G | 22. 3. 2008 19:40

    Velmi chutny zakusok. Pod jablka som dala nasekane orechy, ale aj bez nich by bol vynikajuci. Nabuduce by som do jablk pridala trosku Solamylu, aby sa stavou nenasiaklo spodne cesto.

  • Iljuša | 16. 3. 2008 14:04

    Chtěli jsme obměnu - Do těsta jsem rozmíchala 2 lžíce kakaa a náplň jsem dala tvarohovou, postrouhala zbytkem hnědého těsta :-)) Sníh jsem nedávala, bílky jsem upotřebila jinde

  • Alena Vránová | 15. 3. 2008 12:24

    Tento recept dělám již několik let, je skvělý! Přisypávám však do sněhu cca třetinu balíčku pudinku. I do jiného sněhu na jinou buchtu.Někdyvanilkový, někdy ananasový, karamelový. Ten sníh po upečení se tváří jako pusinky. A v létě, když je dostatek ovoce, dávám jakékoliv ovoce, se vším to je príma a pokaždé je to jiné.

  • jiřule | 14. 3. 2008 22:40

    pro lili los: puding v prášku . do tvarohové směsi se přimýchá vanilkový puding v prášku.

  • Anonym | 13. 3. 2008 17:43

    trapas větší fotky by nebyla?mohlo by to tu bejt teda přehlednější !:(:(:((:(:(:(:(:( dost se v tom nevyznám;);););););)

  • Terezka M | 10. 3. 2008 17:34

    Je skvělý! Nejlepší k horkému kafíčku na odpoledne bo k horkému kakau k nedělní snídani! Děti na svačinu se přímo oblizují:)

  • Vlaďka | 10. 3. 2008 15:01

    Tento recept peču už řadu let. Jedna rada, aby byl sníh pevný: šlehejte ho ve vodní páře, tzn. že si dám na sporák větší kastrol s vodou, do něj vložím menší tak aby byl nad vodou, do něj vliju bílky s cukrem a šlehám el. šlehačem při varu vody. Sníh je velmi pevný, je vpodstatě uvařený a nikdy neklesne.

  • Jana C. | 5. 3. 2008 17:51

    Tak jsem zrovna dopekla,a je to opravdu dobrota.Jen se mi to trošku hůř krájí,ale to nevadí.Dávám 1!!!!!!

  • Lucie | 3. 3. 2008 14:05

    Upekla jsem v sobotu, místo jablek jsem dala vanilkový pudink (manžel nejí pečená jablka) a bylo to moc dobré.

  • Ostružina Lesní | 2. 3. 2008 17:09

    Super recept, rodina si mlaskala.

  • Petra Brethová | 2. 3. 2008 11:01

    Výborné!!všem nám moc chutnalo!!!

  • Anonym | 1. 3. 2008 21:48

    Už jsem to udělala a všichni se jenom olizovali. Vážně skvělé. Zase se mi zbíhají sliny, když vydím tu fotku :-)

  • Di | 1. 3. 2008 14:54

    V prášku, aby náplň lépe ztuhla.

  • lili los | 1. 3. 2008 09:09

    potrebuji pomoc!delam stejny řez jen s tvarohovou naplni a tam prijde vanilkovy puding ale nevim jaky v prasku nebo udelany?prijde tam jesce 750 tvaroh,300d ml.cukr 3 zloutky,vanilk.cukr a snih ze 4bilku.dekuju

  • Eva | 29. 2. 2008 20:42

    Je to moc dobré, dávám jedničku. (Několikrát upečeno a rychle snězeno - nestačí to uležet:))

  • ANNA POLÁKOVÁ | 28. 2. 2008 10:48

    zkusila jsem to s hruškama, bylo to super!!

  • Anonym | 27. 2. 2008 10:55

    Já mám tento recept už několik let, dostala jsem ho od kamarádky. Když nemám ořech, ta použiju strouhaný kokos.

  • Zlata | 27. 2. 2008 10:23

    Tohle dělá moje mamča taky s jablkama , ale jedla sem to i s borůvkama a to bylo možná ještě lepší. Moc dobrá buchtička mňam mňam...

  • Jana | 25. 2. 2008 18:33

    Protože mám na zahradě hodně rybízu, používám jej místo jablek, ale bez skořice a ořechů. Je to výborné. Někdy nanesu na povrch čokoládovou polevu a to už je skoro zákusek.

  • Heda | 25. 2. 2008 10:02

    tento recept peču taky hodně dlouho je rychlý a dobrý. Jen základní spodní vrstu vyválím nebo upatlám rukou. Dávám ořechy i kokos podle toho co zrovna mám. Taky dávám na polovinu polohrubou mouku.

  • Anonym | 24. 2. 2008 17:23

    já zkusím recept na svoje narozeniny pak napíšu

  • jitka | 24. 2. 2008 14:54

    Peču řezy podle tohoto receptuauž už delší dobu. Moc nám chutnají a vždycky se povedou.

  • vera machacova | 23. 2. 2008 23:25

    Milé kuchařky,recept je dobrý,já jsem vyzkoušela místo jablek tvaroh s rozinkami a ořechy a chutná skvěle

  • Markýza První | 23. 2. 2008 14:10

    Tyhle řezy peču často, říkám jim strouhané. Jsou celkem levné a jednoduché. Dávám 1

  • Jana | 23. 2. 2008 09:30

    Je to výborný koláč, dělám ho už dlouho. Někdy přidávám místo ořechů trochu kokosu pro obměnu. Výborné :-)

  • Jitka Malinová | 4. 2. 2008 12:54

    Nejprve vyšlehejte bílky se špetkou soli, bude z toho krásně tuhá hmota a teprve pak přidejte cukr a šlehejte už jen zvolna. S ním už to není klasický tuhý sníh, ale mazlavá hnota, kterou nanesete na jablka.

  • Anonym | 3. 2. 2008 23:57

    super recept, priste to dam tu spodni vrstvu mensi a mozna i voce jablekjen mi prosim jeste poradte, jak vyslehat ty bilky do tuhe peny, zkousela jsem to rucnim slehacem i robotem, ale tuhe to nebylo, mozna jsem tam dala moc cukru ci soli??? doma jsme to driv slehali samotne rucne v takove nadobe s pistem a slo to vzdy...

  • Zdena z JM | 5. 11. 2007 12:26

    Tyto řezy peču už několik let,ale podle mě je rychlejší rukou těsto vymačkat na vymazaný plech než strouhat.

  • Zuzana Šindlerová | 5. 11. 2007 12:01

    Také jsem pekla v sobotu, vršek jsem měla už krásně zlatý, tak jsem vypla troubu, ale po nakrájení byl spodek ještě nedopečený, šupla jsem to zpátky jen na spodní pečení, jak jsem byla naštvaná, tak jsem ani neochutnala, ale v neděli už byly řezy super rozležené, moc dobré, s tím strouháním je to rychlovka. Taky jsem dala rovnou skořicový cukr a nasekané ořechy. Dávám 1!!

  • Zita Matejkova | 5. 11. 2007 10:05

    A já dávám také 1,dala jsem skořici,ořechy a pokapala hojně rumem,vynikající!

  • Jana z VM | 5. 11. 2007 10:03

    V sobotu jsem je tedy upekla a je to pravda, že čím jsou starší, tím jsou lepší. Už druhý den byly daleko lepší a už tam je jenom kousíček - a je to nebe v hubě !! Moc se mi líbí to strouhání těsta, příště dám o trošku méně mouky - bude stačit jenom 40 dkg, aby ta spodní vrstva nebyla moc vysoká. Nastrouhala jablka, posypala skořicovým cukrem a strouhanými ořechy a další suroviny. Brzičko budu opakovat, je to moc dobré !!!

  • Marta Bochezová | 5. 11. 2007 06:54

    Dávám 1***** pekla jsem v sobotu dopoledne a v neděli už nebylo :-) opravdu výborné, dala jsem hodně jablek, takže krásně šťavnaté. jen cukry jsem nemíchala, prostě jsem jablka posypala nejdříve skořicí a pak vanilkovým cukrem :-) díky za recept :-)

  • Silvie Josefi | 4. 11. 2007 12:21

    Mile kucharinky,presne tak to bylo.Puvodne se opravdu spodni testo melo vyvalet,ale bylo to zdlouhave,pracne,trhalo se to,lepilo na valecek atd.Pak jsem si vzpomnela,ze mam recept na jine rezy,kde se obe testa strouhaji,vyzkousela jsem to i na teto "Buchticce jablickovce" a povedlo se:o)Takze:valecek do kose a struhadlo do ruky!!!;o)

  • Maruška * | 4. 11. 2007 05:09

    Mám stejné zkušenosti jako květka. Řezy jsou moc dobré, ale problém byl s vyvalováním spodní placky, lepila se a trhala. Teď jsem podle rady těsto nastrouhala a je po problému. My máme rádi ořechy jenom pomačkané ("podrcené") v ruce. Jsou to velké kusy a v moučníku nám takto chutnají. Omylem se ze mne stal 2.11.2007 Anonym - komentář jsem odeslala dříve, než jsem zadala jméno. Úmysl to nebyl. :-)))

  • Květa Štěpánková | 3. 11. 2007 14:43

    Nesouhlasím s anonymem, řezy dělám již mnoho let a tahle vychytávka se strouháním i dolní placky je super pomoc, protože se při vyvalování opravdu trhá, lepí na váleček a tak jsem místo vyválení celé placky záplatovala. Dík za typ.

  • Anonym | 3. 11. 2007 06:31

    Nejjednodušší je těsto vyválet už na pečícím papíře a s ním potom přenést na plech. Je to mnohem rychlejší, než strouhat. Navíc, dá se i vymačkat rukou v krajích a upravit do požadovaného tvaru.

  • Anonym | 2. 11. 2007 18:17

    Vyzkoušeno. Mám stejný recept pouze s tím rozdílem, že se spodní placka vyvalovala a měla jsem trochu problém s tím, že se mi často trhala. Ten nápad s nastrouháním je bezva. Dávám za 1. :-)

  • Alena H. | 1. 11. 2007 10:42

    Rovněž mohu doporučit, dělám takto už dlouho, řezy jsou vynikající.

  • barča | 31. 10. 2007 16:23

    Znám tento recept dlouho a mohu vřele doporučit, je fakt moc dobrý, dělám ho často. Vyzkoušejte.

  • Jana z VM | 31. 10. 2007 12:13

    No, díky tomuto komentáři pí. Kovářové je prostě MUSÍM vyzkoušet už tento víkend. Nemůžu si pomoct.....

  • Lada Kovářová | 31. 10. 2007 11:15

    Jedla jsem řezy přímo od autorky a jsou neskutečně dobré :-) Čím déle je necháte uležet, tím jsou lepší...

  • Jana z VM | 31. 10. 2007 11:02

    Velice sympatický recept, ukládám a brzy zkusím. díky za něj :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Hladká mouka Jablka Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Sůl Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Lembas (Elfí chléb)

Lembas (Elfí chléb)

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

115
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
85
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
84
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
67
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
64
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Zemřel Jiří Bartoška (†78): Vyjednávání o pohřbu! Aby se mohla rozloučit i veřejnost...

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Vyjednávání o pohřbu! Aby se mohla rozloučit i veřejnost...

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Hraběnčin rebarborový koláč
Hraběnčin rebarborový koláč
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy II.
Hraběnčiny řezy II.
Hraběnčiny řezy II.
Hraběnčiny řezy II.
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.
  • Recepty.cz
  • Hraběnčiny řezy - strouhané
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact