• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hraběcí pstruh
Napište svůj komentář k receptu

Hraběcí pstruh

autor: petrasek
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hraběcí pstruh
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks pstruh
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      hrst hladká mouka
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Pstruha omyjeme, okořeníme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Poté vyjmeme a naplníme plátky anglické slaniny a hermelínem. Vložíme do pekáčku, hřbet pstruha ještě obložíme plátky anglické slaniny a hermelínem a polijeme výpekem z pstruha. Pečeme 15 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Pstruh plněný česnekem

Pstruh plněný česnekem

Pstruh na tokajském víně

Pstruh na tokajském víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milky_rasta | 9. 12. 2014 09:07

    Miluji ryby a hlavně pstruha, toto je jeden z nejlepších receptů co jsem vyzkoušel

  • Helis | 12. 1. 2008 09:54

    Super.Jen jsem kvůli nedostatku ingrediencí dala šunku a eidam sýr. Příště určitě vyzkouším i se slaninou a hermelínem.

  • Jiří Valihrach | 19. 6. 2007 18:38

    Vynikající není co dodat

  • Kateřina Cikánová | 11. 3. 2007 09:33

    Všechno jasné, ale není tam sůl. Solili jste?

  • Věra z DC | 2. 3. 2007 10:09

    A co olej, zkus olej anonyme. Zkusila jsem si to přecíst a být inteligentní a pochopila jsem hned:-))

  • Géčko | 1. 3. 2007 16:20

    Tchán mi koupil pstroužka tak to jdu skusit pak napíšu co na to manžel. Příjde mi to jako dobrá kombinace.

  • Standa Jirásek | 17. 12. 2006 17:50

    Úplně perfektní. Dnes se i návštěva oblizovala. Měl jsem 4 pstruhy a 3 lipani a obeoe bylo výtečné.

  • Kuchařka on-line | 20. 11. 2006 19:54

    Ingredience: ... olej. Postup přípravy: ...a zprudka opečeme. Myslím, že pokud si pročtete ingredience i popis přípravy je to jasné.

  • Anonym | 20. 11. 2006 19:35

    Prosím vás buďte inteligentní a piště na čem se to má zprudka opéct.Z toho se to nedá pochopit.

  • Zdena z JM | 2. 5. 2006 06:23

    Výborné.Kombinace hermelín a anglicá slanina je moc dobrá.Dávám 1.

  • Petra Šmejkalová | 11. 2. 2006 12:45

    Já to peču 10 min.na 170 stupnu a 5 min.na 150.

  • Veronika Nagyová | 10. 2. 2006 19:11

    Vyzkouším to. jen nevím na kolik stupnu se to má péct.

  • Bohuslava Pánková | 9. 2. 2006 18:14

    Určitě to vyzkouším. Dělám pouze klasiku. Pstruh, sůl, kmín, máslo, mouka.

  • Pavlína Svitáková | 9. 2. 2006 13:18

    To si dám říct.Samá dobrota a dohromady to musí být chuťový zážitek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hermelín Hladká mouka Koření na ryby Pstruh Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Doporučujeme

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

351
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
310
Dýňová tortila
Dýňová tortila
300
Máslové řízky
Máslové řízky
79
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
40
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
AHA.cz Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Ženy.cz Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Blesk.cz Tereza Ramba překvapila svou proměnou: Z tmavovlásky je sexy blondýnka!

Tereza Ramba překvapila svou proměnou: Z tmavovlásky je sexy blondýnka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

  • Recepty.cz
  • Hraběcí pstruh
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact