Miluji ryby a hlavně pstruha, toto je jeden z nejlepších receptů co jsem vyzkoušel
Super.Jen jsem kvůli nedostatku ingrediencí dala šunku a eidam sýr. Příště určitě vyzkouším i se slaninou a hermelínem.
Vynikající není co dodat
Všechno jasné, ale není tam sůl. Solili jste?
A co olej, zkus olej anonyme. Zkusila jsem si to přecíst a být inteligentní a pochopila jsem hned:-))
Tchán mi koupil pstroužka tak to jdu skusit pak napíšu co na to manžel. Příjde mi to jako dobrá kombinace.
Úplně perfektní. Dnes se i návštěva oblizovala. Měl jsem 4 pstruhy a 3 lipani a obeoe bylo výtečné.
Ingredience: ... olej. Postup přípravy: ...a zprudka opečeme. Myslím, že pokud si pročtete ingredience i popis přípravy je to jasné.
Prosím vás buďte inteligentní a piště na čem se to má zprudka opéct.Z toho se to nedá pochopit.
Výborné.Kombinace hermelín a anglicá slanina je moc dobrá.Dávám 1.
Já to peču 10 min.na 170 stupnu a 5 min.na 150.
Vyzkouším to. jen nevím na kolik stupnu se to má péct.
Určitě to vyzkouším. Dělám pouze klasiku. Pstruh, sůl, kmín, máslo, mouka.
To si dám říct.Samá dobrota a dohromady to musí být chuťový zážitek.