• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí znojemská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí znojemská omáčka

autor: djj.trnavsky
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 12
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí znojemská omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 6
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce světlá jíška
    • 100
      g anglická slanina
    • 500
      g hovězí maso

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi dohněda orestujeme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, chvilku porestujeme a poté přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso. Maso orestujeme a podlijeme 1,5 l vývaru, popř. vodou, do které přidáme 2 kostky masoxu.
2
Dále přidáme česnek, 3 nadrobno nakrájené okurky. V zakrytém hrnci dusíme, dokud nám maso nezměkne.
3
Až je maso měkké, přidáme zbylé 3 nadrobno nakrájené okurky a zahustíme jíškou. Vaříme ještě 15 min.
4
Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

Znojemská čočka

Znojemská čočka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Já | 9. 3. 2017 10:38

    Kde je vejce?

  • Kačí | 10. 5. 2016 20:54

    Třeba 20 kostek Nechápu jak někdo může dát do omáčky tohoto oběmu 2 kostky. Také dávám masox jsem časově vytížená a nechce se mi s.át s vývarem,ale půlku kostičky do znojemky bohatě stačí !!!

  • venca | 1. 5. 2016 12:51

    Omáčka je jistě chutná,ale nejedná se o znojemskou,ale max.o okurkovou.

  • Pepa | 7. 11. 2015 01:19

    Ja jsem dal pro jistotu 4 kostky, aby to bylo dost chutne :-D

  • Petr | 2. 10. 2015 20:47

    Mne sa zdá, ze 2 kocky bujónu sú málo. Asi by bolo treba celú krabicu, lebo len s dvomi kockami sa nepodarí zabit vsetkých, co to budú podla receptu varit. P.S.: Máte predstavu o skodlivosti pre zdravie 1 (jednej) kocky bujónu? Zdá sa, ze nie, ked v recepte uvádzate 2 (dve)! :-S

  • Annie | 23. 7. 2015 20:54

    Moc děkuji za super recept, znojemská byla výborná (vařila jsem ji poprvé) :-)!!

  • kanclirova
    kanclirova | 14. 7. 2014 13:27

    Výborné, konečně jsem dosáhla chuti, kterou má znojemská mít. :) Dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Hovězí maso Nakládané okurky Světlá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Jindřiščin perník

Jindřiščin perník

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Domácí bylinková lučina

Domácí bylinková lučina

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
13
Bramborové koláče - kynuté
Bramborové koláče -…
11
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
10
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
9
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Hovězí znojemská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact