Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na paprice
Burgundská hovězí pečeně
Ořechová bábovka III.
Falešný vlašský salát
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Nastavovaná kaše
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Bylinkový králík na žampionech
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi