Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová oříšková bábovka
Mexické placky tortillas z mouky
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Hruškové šátečky se skořicí
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Salát z čínského zelí s kysanou…
Kuřecí maso na žampionech
Žampionové placičky (karbanátky)
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Pečená zelenina s kuskusem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Mexický hrnec s rýží