Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový patrový dort
Pórková polévka III.
Bramborová pomazánka II.
Zapekané brambory s pórkem
Posvícenské koláčky
Jemná pórková pomazánka
Plněné knedle ve vajíčku
Pomazánka se sýrem cottage
Jednoduchá lososová pomazánka
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Francouzský koláč s hruškami
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake