Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka Guacamole
Pizza na plech
Cuketa vynikající
Nutelové řezy s vůní skořice
Kokosky II.
Salát z červené řepy s křenem II.
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Malinové profiterolky
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami