Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z paštiky
Šťouchané brambory II.
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Boloňské špagety podle Evy
Jahelníkový nákyp
Bulharská musaka -Olga
Dršťková polévka podle mojí babičky
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Máslové řízky - sváteční
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Bramborový koláč se zeleninou
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Meruňkové knedlíky s marcipánem