Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placek ze strouhanky
Žampiony na grilu
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Kokosovo-pomerančový koláč
Omáčka z vepřových jater
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Svěží koláč s lesním ovocem
Pečený bůček
Letní těstoviny
Klasické lečo
Topinky s pestem, rajčaty a…
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Losos s hráškem
Jahodový sorbet