Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s koprem
Americké čokoládové cookies
Plněná cuketa II
Šneci nejen s tvarohem
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Salát z červené řepy a brusinek
Křehké škvarkové pracny
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Ovocné tiramisu do skleničky