Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Šlehačková roláda III.
Prdelky
Zapečené plněné bagety
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Lívanečky po našem - kynuté
Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…
Zapečené lilky
Salát (nejen) z černé čočky
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Pikantní česneková pomazánka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem