Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Salámová pomazánka III.
Pečený amur se žampiony a cibulí
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Mexická polévka Sopa Tarasca
Perník s čokoládou a kokosem
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Pečená žebírka na zelenině
Uzená polévka s kroupami
Kořeněná rýže s tuňákem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem
Nejlepší vaječný likér
Plněné sádlovky
Vosí hnízda