Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Pražené mandle
Kakaová bábovka
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Kokosové vánoční cukroví
Sojové maso se zeleninou
Domácí koblížky od babičky
Thajská polévka
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…