Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi s listovým špenátem
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Kotlety na šlehačce
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Ostružinový dezert
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink