Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Staročeské zelníky s bramborami
Zelné závitky s mletým masem
Angreštová marmeláda s medem
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Brokolicový koláč z listového těsta
Třešňová omáčka
Kuřecí prsa s cuketou
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Meruňková marmeláda (džem)
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou