Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smetanovo-nivová brokolice
Šlehačková roláda III.
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Pórková polévka se slaninou I.
Kuřecí kari maso s cuketou
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Pečený květák s uzenou paprikou
Koláč s ricottou a bílou čokoládou