Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Míchaná vejce s avokádem
Vanilkový koktejl
Tvarohovo-višňový závin
Paštika z divočáka
Rebarborový koláč s pudingem
Vylepšené rafaello řezy
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Gratinované brambory (nejen) s…
Bramboračka s bylinkovými noky
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Pečený květák s uzenou paprikou
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka