• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí Stroganoff
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí Stroganoff

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí Stroganoff
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • 250
      g houby
    • 2
      lžička petrželka
    • 142
      ml šlehačka
    • 1
      kg hovězí biftek

Postup přípravy receptu

1
Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej a polovinu másla. Přidáme cibulku a smažíme asi tak 6-8 minut, dokud nám krásně nezměkne a nezesklovatí. Přidáme houby a smažíme další 2-3 minuty. S drážkovitou lžící vyndáme směs (nebo jednoduše přelijeme přes cedník) a dáme na stranu.
2
Do pánve přidáme zbylé máslo a osmažíme polovinu masa, dokud nevsákne šťávu. Opět vyndáme s drážkovitou lžící a dáme smažit druhou polovinu masa. Po chvíli přidáme jak první část masa, tak houby s cibulí. Vše dobře zamícháme, poprášíme petrželkou a polejeme šlehačkou. Povaříme ještě pár minut a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Stroganoff

Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Waikiki | 28. 10. 2012 16:47

    Uzasna je verze Jamieho Oliviera (15 minutove vareni) - 4 druhy hub, kysele okurky, cervena cibule, trochu laaaku, cesnek, zelena petrzel, sirloin steak, sladka paprika, jogurt a trochu mleka, brandy a samozrejme sul a trochu pepre. BOZIII mnamka. Kdo umi trochu anglicky - mrknete na Channel 4.

  • Anonymous | 12. 2. 2011 23:26

    pokus

  • Tomas Lhotak | 18. 11. 2007 03:00

    Moje manzelka to zkusila. Cela rodina se poradne pocase nazrala. Ja jsem se tak narval az jsem se druhy den z toho pekne posral. Ztravil jsem cely den na zachode a potom jsem musel zavolat potrubare aby procistily kanalizaci. Dekujeme za recept, rodina Lhotakova

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Houby Hovězí biftek Máslo Olivový olej Petrželka Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Zeleninové placky s omáčkou

Zeleninové placky s omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Gratinované brambory (nejen) s česnekem

Gratinované brambory (nejen) s…

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

57
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
45
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…
32
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…
29
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Hanzlík přišel o přítelkyni Danu i práci: Proč nedostává žádné nabídky

Hanzlík přišel o přítelkyni Danu i práci: Proč nedostává žádné nabídky

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Hovězí Stroganoff
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact