Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej a polovinu másla. Přidáme cibulku a smažíme asi tak 6-8 minut, dokud nám krásně nezměkne a nezesklovatí. Přidáme houby a smažíme další 2-3 minuty. S drážkovitou lžící vyndáme směs (nebo jednoduše přelijeme přes cedník) a dáme na stranu.
2
Do pánve přidáme zbylé máslo a osmažíme polovinu masa, dokud nevsákne šťávu. Opět vyndáme s drážkovitou lžící a dáme smažit druhou polovinu masa. Po chvíli přidáme jak první část masa, tak houby s cibulí. Vše dobře zamícháme, poprášíme petrželkou a polejeme šlehačkou. Povaříme ještě pár minut a můžeme podávat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Waikiki
|28. 10. 2012 16:47
Uzasna je verze Jamieho Oliviera (15 minutove vareni) - 4 druhy hub, kysele okurky, cervena cibule, trochu laaaku, cesnek, zelena petrzel, sirloin steak, sladka paprika, jogurt a trochu mleka, brandy a samozrejme sul a trochu pepre. BOZIII mnamka. Kdo umi trochu anglicky - mrknete na Channel 4.
Anonymous
|12. 2. 2011 23:26
pokus
Tomas Lhotak
|18. 11. 2007 03:00
Moje manzelka to zkusila. Cela rodina se poradne pocase nazrala. Ja jsem se tak narval az jsem se druhy den z toho pekne posral. Ztravil jsem cely den na zachode a potom jsem musel zavolat potrubare aby procistily kanalizaci. Dekujeme za recept, rodina Lhotakova